Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?

Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?

Kiralık Aracın Aynası Kırılırsa Sigorta Geçerli Olur mu?


            İnsanlar günlük araç ihtiyaçlarını karşılamak için çoğu zaman araç kiralama firmalarına başvuruyorlar. Bu başvurularda kendilerinden belirli şartları sağlamaları istenirken seçtikleri araçları gün içinde güvenli bir şekilde kullanmaları bekleniyor. Ancak trafikte kişiler araçlarını her ne kadar düzenli kullanıyor olsa da kazalar meydana gelebiliyor. Bu kazalar bazen ağır kazalar olabilirken bazen de hafif maddi hasarlar ile sonuçlanmış kazalar oluyor.

 

             Bu duruma küçük bir örnek vermek gerekirse araçların yan aynaları sıklıkla kırılabiliyor. Bu aşamada da kiralık aracın aynası kırılırsa sigorta geçerli olur mu sorusu akıllara geliyor. Firmaların yaptırdıkları sigortalar aracın aynalarında ya da ön camında yaşanan hasarları karşılıyor. Bu sebeple de kullanıcılar ekstra olarak herhangi bir ücret ödemek zorunda kalmıyorlar.
İlginizi Çekebilir
  • Sigortalı İzmir araç kiralama hizmeti
    Sigortalı Araç Kiralama, Araç Kiralama Sigorta Seçenekleri, İzmir Mobilden Araç Kiralama, İzmir Araç Kiralama
  • Kurban Bayramında İndirimli Araç Kiralama
    İzmir bayramda araç kiralama konusunda en güvenilir adres yine ZGR. Bayram yaklaşırken geç kalmadan bayram araç kiralama fırsatlarımızdan yararlanın.
  • Şoförlük hizmetini seyahatlerinizde de alabilirsiniz
    İl dışına mı çıkacaksınız, acil bir işiniz mi var, bir takım toplantılara vaktinde mi ulaşmak istiyorsunuz ya da yolculuk yapmaktan hoşlanıyor, ancak araç kullanmak istemiyor musunuz? Tüm bu ihtiyaçlarınıza İzmir Şoförlü Kiralama hizmeti olarak cevap veriyoruz.
  • Park Halinde Meydana Gelen Kazalarda Ne Yapmalısınız?
    Aracınızın park halindeyken bir kazaya karışması halinde yapılması gereken işlemlerin eksiksiz ve en kısa zaman da yapılması gerektiği unutulmamalıdır.
  • Sözleşme İmzalamak Zorunlu Mudur?
    Sağlıklı bir kiralama hizmetinde, sözleşme zorunludur. Hukuki alanda büyük sorunları ortadan kaldıran sözleşme, İzmir araç kiralama hizmetinde, kiralayan ve firma arasında, 'akit' anlamına gelmektedir. Kiralama ücreti sözleşmede geçtiği zaman, İzmir rent a car hizmetler...
Whatsapp Telefon